ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 15:17

Головна » 2014 » Листопад » 12

8-9 листопада в місті Гайсин пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби присвячений Майстрам спорту Гайсинщини.
Участь у змаганнях взяли майже 250 атлетів з восьми областей країни: Вінницької, Житомирської, Тернопільської, Одеської, Севастопольської, Харківської, Новоград-Волинської та Київської.
Вінницький район представляла команда у складі 9 борців. В суворій і напруженій боротьбі спортсмени здобули значне число нагород. Зокрема, у ваговій категорії 50 кг перше місце виборов Дмитро Ткач, треті місця вибороли Роман Сандул вагова категорія 100 кг. та Дмитро Килимчук в цій же вазі. Решта наших спортсменів показали непогані, як для такого поважного представницького турніру, результати. 
Учасники отримали подарунки, медалі і кубки, а також кращих борців турніру представник відділу освіти Вінницької райдержадміністрації, майстер спорту міжнародного класу з цього виду боротьби Віктор Смірнов відзначив кубками за кращу боротьбу та кращу техніку.

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 472 | Додав: IgorMV | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)

У Вінницько-Хутірській СЗШ І-ІІІст. 5 та 7 листопада відбулася районна Спартакіада з настільного тенісу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Вінницького району. 5 листопада змагались учні СЗШ І-ІІІ ст., а 7 листопада – СЗШ І-ІІ ст.
Перед початком відбулося урочисте шикування юних спортсменів зі шкіл району. На відкритті змагань були, зокрема, головний спеціаліст відділу освіти Віктор Смірнов, голова ВРО ВФСТ «Колос» Родіон Юсумбелі та методист відділу освіти Василь Столяренко. Вони привітали школярів з початком районної спартакіади, побажали їм міцного здоров’я та перемог на змаганнях.
На змаганнях учні показали високу майстерність гри та боролися за першість повністю викладаючи наявні сили.
В результаті змагань серед шкіл І-ІІІ ст. кращою стала Пултівецька школа, на другій сходинці Бохоницька, а на третій позиції школа с. Некрасово.
Серед шкіл І-ІІ ст. перемогла школа с. Ільківка, другою стала Стадницька школа і третьою Іванівська.
На нагородженні, представники відділу освіти Вінницької РДА подарували командам переможцям та призерам комплекти для гри в настільний теніс, а переможцям та призерам в особистому заліку - грамоти та медалі. Учні які зайняли призові місця від Національного Олімпійського комітету Вінницької області отримали щоденники, записники та ручки з олімпійською символікою.

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 477 | Додав: IgorMV | Дата: 12.11.2014 | Коментарі (0)

ЦНІЗЗОВР; 2024