ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 04:40

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Змагання з туризму.
19:32
Змагання з туризму.

27 вересня 2014 року на базі Вінницько-Хутірського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ відбулись районні змагання з туристського багатоборства серед юних туристів-краєзнавців навчальних закладів Вінницького району.
    На цей чудовий захід за сприяння відділу освіти Вінницької райдержадміністрації, КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради, КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради приїхали представники з 13 шкіл району. 
    Свою вправність учні показували з таких вправах: особисто-командна смуга перешкод, фігурне водіння велосипеду та конкурсна програма (збирання рюкзака та установка намету на швидкість)
    В результаті змагань перше місце зайняла команда Якушинецької СЗШ І-ІІІ ст., другою стала команда хазяїв Вінницько-Хутрірського НВК, і трете місце в команди Агрономісненської ЗСШ І-ІІІ ст.
    По завершенню, організатори змагань пригостили всіх учасників та гостей свята справжньою туристичною кашею, яку приготували на вогні, а потім відбулась церемонія нагородження. Її проводили: майстер спорту міжнародного класу, дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби Віктор Смірнов, депутат районної ради Олена Оцвера та головний суддя змагань Євгеній Уманець, вони побажали учасникам і надалі займатись спортом і вести здоровий спосіб життя.
Всі переможці та призери, від оргкомітету та голови сільської ради села Вінницькі Хутора, були нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками. А команди призери отримали кубки.

Категорія: Інформації | Переглядів: 401 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024