ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 12:11

Головна » 2013 » Вересень » 16 » Збори в селі Медвідка.
16:58
Збори в селі Медвідка.
Хто думає про рік життя – сіє хліб,
хто думає про сто років – садить дерево,
а хто думає про вічність – виховує дітей.

14 вересня 2013 року у приміщенні ЗОШ І-ІІ ст. с. Медвідка о 10 ранку відбулися батьківські збори. Проводили збори вчитель початкових класів -Наталя Петрівна Богдан та сільський голова - Іван Кузьмич Олійник.
Наразі мова йшла щодо  реконструкції приміщення Медвідської ЗОШ І-ІІ ст. у навчально-виховний комплекс. 
«Для дітей необхідно створювати найкращі умови, щоб їхньому навчанню та дозвіллю не перешкоджали жодні незручності чи прорахунки дорослих», – зауважила, запрошена на батьківські збори, методист з дошкільної освіти ВРМЦЗО Світлана Коваль.
Очікується, що НВК відвідуватиме близько 40 дітей. Як і в інших дошкільних навчальних закладах, що функціонують в районі, малята будуть забезпечені якісним харчуванням, усім необхідним інвентарем та обладнанням для навчання та відпочинку.
Проте, переобладнання приміщення школи в НВК потребує проведення необхідних ремонтних робіт.  
Загалом, у комплексі потрібно облаштувати  ігрову кімнату, спальню, викопати криницю, завершити внутрішню вбиральню, подбати про ігровий майданчик.
Сьогодні районна влада та відді освіти РДА робить все можливе для відновлення дошкільних навчальних закладів на теренах Вінницького району.
На введення НВК в дію виділено кошти з районного бюджету.
Власними силами облаштовують приміщення для потреб малят-дошкільнят працівники закладу. От і звернулися вони по допомогу до батьків, які  опікувалися справою відкриття НВК. 
Приємно, що батьки чекають  відкриття НВК, адже діти - це найдорожче, що є у їхньому житті, заради них вони готові на все. Підтримали та пообіцяли що докладуть максимум зусиль.
Сподіваємось, що незабаром в дошкільній установі під чуйним керівництвом вихователів юні мешканці не лише с. Медвідки, а розташованих поблизу с. Лаврівки та с. Дорожне,  будуть пізнавати світ казки, навчатись та потроху звикати до шкільних порядків.
Адже, у дитячому садку працюватимуть кваліфіковані вихователі, помічник вихователів, праля, музичний керівник та кухар. 
Батьки можуть бути спокійними - їхні чада в надійних руках.
Відкриття садочка - це свято радості й надії для всіх мешканців. Коли в селі відкривається дитячий садок, це означає, що село живе…

Світлана Коваль методист з дошкільної освіти ВРМЦЗО.







Категорія: Інформації | Переглядів: 564 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024