ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 13:19

Головна » 2019 » Травень » 14 » Засідання колегії відділу освіти Вінницької райдержадміністрації від 14 травня 2019 року
17:13
Засідання колегії відділу освіти Вінницької райдержадміністрації від 14 травня 2019 року

    14 травня 2019 року відбулося чергове засідання колегії відділу освіти Вінницької райдержадміністрації. На колегії відділу освіти були присутні: голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І., голова Вінницької районної ради Сітарський С.М., члени колегії відділу освіти, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. 
    Методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Продан Г.М. ознайомила присутніх зі списками учнів, які претендують на призначення та виплату учнівської стипендії обдарованим та здібним учням закладів загальної середньої освіти району у 2019 році. Галина Михайлівна детально зупинилася на визначені розміру стипендії, залежно від етапу та здобутого місця на Всеукраїнських предметних олімпіадах, конкурсах. Зазначила, що у 2019 році стипендію отримають136 учнів закладів загальної середньої освіти району.
    Медяна І.М. – головний спеціаліст відділу освіти ознайомила присутніх із списками вихованців КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради, які виносяться на погодження колегії відділу освіти з метою призначення та виплати учнівської стипендії обдарованим та здібним вихованцям закладу позашкільної освіти у 2019 році. Зосередила увагу на формулі обрахунку розміру стипендії, залежно від рівня конкурсу та зайнятого місця. 
    Начальник відділу освіти Томусяк С.М. ознайомила присутніх з ходом виконання рішень попередньої колегії. Зазначила, що відділ освіти районної державної адміністрації здійснює виконання заходів, затверджених районною Програмою розвитку освіти Вінницького району на 2016-2021 роки. Фінансування та раціональне використання коштів на виконання заходів здійснюється в межах затверджених кошторисних призначень на 2019 рік. Світлана Михайлівна зупинилася на питаннях виплати заробітної плати працівникам, харчуванні, підвезенні та оздоровленні учнів. Начальник відділу освіти зазначила, що розпочато закупівлі для потреб НУШ на 2019-2020 н. р.; проведено капітальні ремонти, реконструкції та реставрації приміщень закладів освіти та інше. 
    Голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І. зазначив, що він буде сприяти завершенню робіт на всіх об’єктах, де розпочато реконструкцію, добудову, капітальні ремонти. Всі кошти, які виділяються на закупівлі, будуть використовуватися згідно кошторисних призначень. Михайло Іванович звернув увагу керівників на організоване завершення навчального року, на результативність ЗНО, особливо з математики. 
    Голова Вінницької районної ради Сітарський С.М. вніс пропозицію щодо збільшення розміру стипендій обдарованим учням та вихованцям на наступний навчальний рік. 
    Начальник відділу освіти Томусяк С.М. підвела підсумки колегії, працівники відділу довели до відома керівників законодавчі, нормативно-правові документи, що регулюють роботу закладів освіти. Зосередили увагу на організованому завершенні 2018-2019 навчального року, відпускній кампанії та належній роботі пришкільних таборів з денним перебуванням учнів.

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 496 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024