ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 08:07

Головна » 2014 » Червень » 3 » Випускний в дитячому садку або «Прощавай, садок дитячий … »
18:02
Випускний в дитячому садку або «Прощавай, садок дитячий … »

От і настав той день, якого чекали, і дорослі, і діти - випускний у дитячому садку - перше офіційне торжество в житті маленької людини. 

Ця подія радісна і водночас сумна, бо вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчилися і готові робити перший крок у доросле життя.
Діти, які відвідують дитячі заклади Вінницького району з нетерпінням чекають випускного балу. І варто пам’ятати, що випускний в дитячому саду – це свято для дітей.
Здається, лише вчора вони прийшли вперше з мамами за ручку в дитячий заклад, де навчалися ходити та говорити, а тепер, смуток лягає на серце тому, що настав час сказати слова: «Дитячий садочку наш, прощавай»…
Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та працівники дошкільних навчальних закладів району. Проте, на обличчях - усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті. 
Під урочисту музику діти входять до святкової зали. Разом з казковими героями повертаються у країну дитинства…
І ось вже звучать перші звуки прощального вальсу…
Попри невизначену ситуацію в країні, попри тривогу, яку не оминула   кожну людину, життя спонукає нас працювати та любити дітей, рідних та ближніх.
Користуючись нагодою, хотілося б подякувати колективам дошкілля Вінницького району, а саме:  колективу ДНЗ «Ромашка» смт Вороновиця (завідувач Таїса Щербина), колективу Деснянського навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад» (завідувач Людмила Федорик), колективу ДНЗ «Лісова казка» с. Писарівка (завідувач Майя Власюк), колективу ДНЗ «Казка» смт Стрижавка (завідувач Людмила Снігур) та колективу ДНЗ «Барвінок» с. Якушинці (завідувач Раїса Михайлюк), які мали нагоду продемонструвати свою фахову майстерність та надбання, є осередком тепла та любові, де турботою та піклуванням малюків оточують талановиті, творчі, майстерні, люблячі працівники закладів.
А ще, важливо відмітити плідну співпрацю, взаєморозуміння та підтримку голів сільських та селищних рад, які прийшли до дитячого садка, і привітали випускників: голову Вороновицької селищної ради -  Віктора Стецького, голову Деснянської селищної ради - Галину Обливач, голову Стрижавської селищної ради – Василя Яковенка, голову Писарівської сільської ради – Тетяну Аносову, голову Якушинецької сільської ради – Василя Катілова.  
Дитячі садочки Вінницького району проводжали до школи своїх випускників. Свято минуло швидко, а попереду у випускників та їхніх батьків відповідальний період – підготовка до школи. 
Успіхів вам, дітки, а батькам терпіння і мудрості !
Зичимо шляху   широкого,
 Неба мирного, синьоокого !
 Будьте щасливі !

      Підготувала методист з дошкільної освіти ВРМЦЗО          Світлана Коваль

                

Категорія: Інформації | Переглядів: 1397 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024