ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 01:34

Головна » 2014 » Травень » 23 » Випускний у ДНЗ.
09:42
Випускний у ДНЗ.

Діти, які відвідують дитячі садки, з нетерпінням чекають випускного балу – першого офіційного торжества в житті маленького чоловічка. Перш за все варто пам’ятати, що випускний в дитячому саду – це свято для дітей.

Поради по організації випускного в дитячому саду

1. У свята повинна бути основа: сюжет казки, навколо якого будуть проходити події казковий паровозик, який їде по станціях, а станції – це виступи дітей  політ на космічному кораблі і зупинки на різних планетах. На кожній планеті – виступ випускників дитячого саду.

2. Хороший варіант проведення випускного в дитячому саду, коли в ролі ведучих виступають казкові герої, які упереміш з загадками і жартами представляють виступи дітей.

3. Також повинна бути урочиста частина вручення альбомів і дипломів. Будьте уважні, це торжество має бути найкоротшим на святі.

 4. Прикраси залу для свята – дуже важливий момент – повітряні кулі, паперовий серпантин, плакати.

 5. Дітям на випускному у дитячому саду найкраще дарувати щось пізнавальне й корисне. Тут вибір великий – від простеньких шкільних канцтоварів до красивих і пізнавальних книжок та енциклопедій. Хлопцям можна презентувати по хорошому футбольному м’ячу, дівчаткам – по набору дитячої косметики.
6. Святковий стіл можна накрити прямо в ігровій кімнаті групи. Якщо дозволяє погода, можна влаштувати пікнік на природі. А якщо ще й фінанси батьків дозволяють, можна вивезти групу дітей в дитяче кафе.

7. Запросіть на випускний оператора з відеокамерою та фотоапаратом – перше офіційне торжество в житті вашої дитини має бути неодмінно відображене.

 9. Не забудьте і про музичне оформлення свята, адже дітворі захочеться і потанцювати!

 10. Паличкою-виручалочкою випускного в дитячому саду може стати хороша анімаційна команда (клоуни, пірати, феї, принци з принцесами). Дитяча анімація дарує дітям радість і щастя, допомагає зануритися в світ незвичайного і незвіданого.

Для батьків випускний в дитячому саду – чудовий шанс подарувати дітям незабутнє свято. Успішний випускний в садку, правильно організований запам’ятається і батькам і малюкам як чудовий, пам’ятний день.


Підготувала методист з дошкільної освіти ВРМЦЗО          Коваль С.А.

Категорія: Інформації | Переглядів: 1540 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024