ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 11:28

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » В Медвідському НВК ЗОШ І ст-ДНЗ відбулося урочисте відкриття
19:55
В Медвідському НВК ЗОШ І ст-ДНЗ відбулося урочисте відкриття

В Медвідському НВК ЗОШ І ст-ДНЗ відбулося урочисте відкриття однієї різновікової дошкільної групи для 20 малюків. На захід було запрошено голову райдержадміністрації В.Б. Шмігеля, заступника голови районної ради Л.В. Земелєву,  начальника відділу освіти райдержадміністрації Н.В.Осіпчук та начальника управління державної ветеринарної медицини району В.І.Гоцуляка, який також допомагав,  аби найменші жителі села, вже цього року, мали можливість відвідувати дитячий садочок.
В адресу батьків, вихователів та вихованців навчального закладу від керівників району прозвучали вітальні слова. Вони побажали їм, щоб ця подія була гарним початком нових звершень та здобутків, щоб навчально-виховний комплекс з кожним роком розвивався та збільшував кількість вихованців.
«Сьогоднішня подія, це справді свято для жителів села, адже коли діти ходять в садочок вони швидше розвиваються, краще адаптуються в суспільстві, отримують досвід спілкування з ровесниками та дорослими. Ми будемо й надалі докладати максимум зусиль, щоб навчальні заклади в районі відкривалися та функціонували.
Для повноцінної роботи закладу проведено капітальний ремонт котельні на загальну суму   93 тис. грн.» - зазначив Віктор Борисович.
Гості приїхали  не з порожніми руками – вручили директору навчального закладу Н.П.Богдан цінні подарунки, які стануть в нагоді для малечі.
«Ми вдячні за вашу підтримку та розуміння. Тепер наші малюки мають змогу відвідувати простору, світлу групу де  створені всі умови для їх повноцінного навчання, виховання та розвитку» - подякувала Н.П.Богдан.
Вихованці та вчителі Медвідського НВК підготували для гостей святковий концерт. Діти виконували танцювальні композиції, співали пісні та декламували вірші.
І звичайно, найбільш урочистим та хвилюючим моментом  стало офіційне відкриття дошкільного закладу «Капітошка». За традицією – пере різання червоної стрічки, - слугує початком нової справи та етапу, який дає позитивний поштовх для цих 20 маленьких дітлахів с. Медвідки. З усіма почестями стрічку перерізали голова райдержадміністрації В.Б. Шмігель та начальник відділу освіти Н.В. Осіпчук.

Категорія: Інформації | Переглядів: 408 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024