ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 03:54

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Свято-конкурс «Пошук зірок» в с. Сосонка
14:37
Свято-конкурс «Пошук зірок» в с. Сосонка
Заняття народними ремеслами відіграє велику роль у становленні характеру дитини,в підготовці її до майбутнього життя.
  11 грудня 2013 року керівником гуртка «Художня вишивка» КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької  творчості»,який працює на базі Будинку культури с. Сосонка, Остапенко С.М. було проведено свято-конкурс «Пошук зірок», для того щоб виявити талановиту молодь. 
   На святі були присутні  директор КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької  творчості» Оцвера О. С., депутат Вінницької районної ради Демченко М. І.,сільський голова Гідрович А.В.,директор Будинку культури Ковальчук В.В.,педагоги ,учні, а також батьки  вихованців гуртка. 
Керівник гуртка  розповіла присутнім про розвиток декоративно-ужиткового мистецтва в житті людини. Організатори конкурсу привітали учасників, побажали їм творчих успіхів. 
   Протягом 2-х годин діти  вишивали роботи, а всі інші з цікавістю  та з  захопленням спостерігали. Незалежне журі, а це вихованці даного гуртка, справедливо та гідно оцінило всі старання дітей конкурсантів. По закінченню свята  були підведені підсумки.  Всі учасники свята - конкурсу отримали в подарунок солодощі та подяки за активну участь.

Категорія: Інформації | Переглядів: 499 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024