ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 12:10

Головна » 2014 » Грудень » 15 » Спортивне свято в Писарівській ЗОШ І-ІІІ ст.
10:45
Спортивне свято в Писарівській ЗОШ І-ІІІ ст.

​4 грудня у актовому залі Писарівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось спортивне свято під назвою «Лицарі нашої школи» серед школярів, присвячене дню Збройних Сил України та здоровому способу життя у Вінницькому районі. Ініціатором проведення цього свята виступив головний спеціаліст відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Віктор Смірнов, а саму програму підготули вчитель фізичної культури цієї школи Віталій Марингевич разом з учительським колективом. 
Віктор Смірнов від відділу освіти Вінницької РДА подарував школі тенісний стіл і два комплекти ракеток із кульками для цієї гри. На відкритті змагань він та директор школи Сергій Творун поздоровили учнів з наступаючим святом, побажали їм міцного здоров’я та успішного закінчення навчального року. 
А далі були власне змагання, в котрих взяли участь юнаки – учні Писарівської школи. Всі учасники поділились на дві команди «Гетьмани» та «Гайдамаки», та брали участь як в командних змаганнях так і в особистих.
Початком свята і першим конкурсом була презентація команди та демонстрація стройової підготовки учасників. Далі конкурси йшли один за одними і учні мали показувати свою вправність як в розумових так і в силових конкурсах. Були такі конкурси як, букет із лагідних слів, інтелектуальна розминка, портрети принцеси, майстри на всі руки, конкурс талантів, фехтування та конкурс богатирів. Найбільше учням сподобався конкурс богатирів, адже він включав в себе багато різних вправ (розбирання та збирання автомата на час, віджимання від підлоги, підіймання гирі, перетягування канату, армреслінг і т.д.).
Всі учні показали гарну як фізичну так і розумову підготовку, дві команди на протязі всього свята мали майже рівну кількість очок. І в кінці з розривом в 0.5 бала виграла команда «Гайдамаки» у складі Віктора Беня, Максима Поплавського, Івана Лаврика, Ярослава Кравця, Максима Бачинського, Максима Бублика, Вадима Співака, Руслана Цимбалюка, Владислава Войтюка та Дмитра Сірогіна.
Всі представники команд на офіційному нагородженні отримали медалі та грамоти. 

Віктор Смірнов

Категорія: Інформації | Переглядів: 525 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024