ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 23:48

Головна » 2019 » Серпень » 29 » Щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Вінницького району.
08:43
Щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Вінницького району.

28 серпня 2019 року відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Вінницького району.

На конференції були присутні: голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І., голова Вінницької районної ради Сітарський С.М.,  заступник керуючого справами, начальник відділу комунальної власності, розгляду звернень громадян та кадрової роботи виконавчого апарату районної ради - Часовських Д.В., члени колегії відділу освіти; керівники й заступники керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти; голови первинних профспілкових організацій та педагогічні працівники закладів освіти району.

Начальник відділу освіти Томусяк С.М. підвела підсумки розвитку освіти району в  2018 - 2019 навчальному році та окреслила основні завдання на 2019-2020 навчальний рік.

Світлана Михайлівна зазначила, що протягом 2018-2019 н. р. в освітянській галузі району здійснювалися заходи, спрямовані на реалізацію Концепції «Нова українська школа», зауважила, що станом на 1 вересня 2019 року всі першокласники району на 100% забезпечені одномісними партами, дидактичним матеріалом та комп’ютерним обладнанням. Начальник відділу освіти зупинилася на мережі закладів, проаналізувала розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти району, назвала вагомі результати учнівських досягнень у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах. Томусяк С.М. детально проаналізувала матеріально-технічне забезпечення освітянської галузі протягом 2018-2019 навчального року; виплату заробітної плати, відпускних та матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам; назвала об’єкти, в яких було проведено капітальні роботи.

До обговорення доповіді начальника відділу освіти долучилися: Кугай Л.І. – директор Сосонської СЗШ І-ІІІ ст.,  Гавура О.А. – директор КЗ «Мізяківсько-Хутірський НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ»; Наскальна О.А. - директор КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради; Столяренко В.О. – методист Центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти та П’ятак М.М. - голова Вінницької районної організації профспілки працівників освіти.

З вітальним словом до освітян звернулися голова Вінницької районної  державної адміністрації Демченко М.І. та голова Вінницької районної ради – Сітарський С.М. Очільники району привітали педагогів з початком нового навчального року, зазначили, що вагома частина коштів районного бюджету (близько 80%) вкладається в розвиток освітянської галузі, оскільки саме в дітях наше майбутнє та майбутнє країни. Голови подякували вчителям за наполегливу роботу, побажали педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому навчальному році.

Кращі трудові колективи закладів освіти району отримали нагороди та грошові сертифікати у різних номінаціях за результатами  готовності до нового навчального року.

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 432 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024