ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 03:14

Головна » 2013 » Вересень » 2 » Серпнева колегія.
11:02
Серпнева колегія.
30 серпня в приміщені Вінницько-Хутірськогго будинку культури відбулась чергова підсумкова розширена колегія відділу освіти, на якій підводили підсумки 2012-2013 навчального року. Підсумки озвучувала начальник відділу освіти Осіпчук Н.В. В своїй доповіді начальник відділу озвучила основні завдання, які вирішувались протягом навчального року. Зокрема, про успішність учнів району в порівнянні з іншими районами. В цьому році наш район за підсумками участі в Всеукраїнських предметних олімпіадах посів 2 місце в області, що не може не радувати. Ще одним питанням було оптимізація та реорганізація освіти району. В минулому році в районі було Реорганізовано два навчальних заклади, Вороновицька СЗШ І-ІІІ ст. № 2 в Вороновицьку СЗШ І-ІІ ст., та Медвідська СЗШ І-ІІ ст. в Медвідський НВК ЗОШ І ст.-ДНЗ. Також було озвучено питання матеріально-технічної бази закладів району. Зокрема, в цьому році планується завершити будівництво внутрішніх вбиралень у всіх навчальних закладах району, за виключенням аварійних. Значних зусиль тут було прикладено зі сторони районної державної адміністрації, районної ради та територіальних громад. Керівникам селищних громад були оголошені подяки за сприяння в покращенні матеріально-технічної бази закладів що розташовані на їх території.
Крім начальника відділу, до слова запрошувались директор Великокрушлинецької ЗОШ І-ІІ ст. Громова С.В., директор Зарванецької СЗШ І-ІІ ст. Довгань В.В. та заступник голови районної ради Земелева Л.А. 
Також, з привітальним словом звернувся голова районної державної адміністрації Анікеєнко В.М. Він подякував освітянам за проведену роботу та побажав подальших успіхів. Також, голова райдержадміністрації зазначив, що зупинятись на досягнутому вони не збираються, і будуть надалі продовжувати всіма засобами сприяти покращенню роботи освіти району.
Також цього дня освітяни району приймали до себе в колектив 21 нових вчителів, які будуть випробовувати свої знання, уміння та навички, здобуті в ВУЗах у навчальних закладах району. Вітаємо наших молодих колег і зичимо їм успіху у цій непростій, але такій захоплюючій професії.
Після основної частини вчительський загал району вітав колективи, які за підсумками роботи в минулому навчальному році показали кращі результати в певних видах діяльності. Паузи між нагородженнями були вдало заповнені музичними дарунками від творчих освітян району.


Категорія: Інформації | Переглядів: 645 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024