ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 00:02

Головна » 2015 » Квітень » 28 » Районні змагання з легкої атлетики
09:24
Районні змагання з легкої атлетики

На спортивному стадіоні ВНТУ у Вінниці 23 квітня відбулася районна Спартакіада з легкої атлетики серед учнів шкіл Вінницького району.
Перед початком відбулося урочисте шикування юних спортсменів з районних шкіл, всього на святі було близько 350 легкоатлетів. Гімн та рівняння на державний прапор України. Після цього учасники урочистим маршем пройшли перед центральною трибуною стадіону.
На відкритті змагань з привітальним словом виступили, головний спеціаліст відділу освіти Вінницького району Віктор Смірнов, методист ВРМЦЗО Василь Столяренко та голова ВРО ВФСТ «Колос» Родіон Юсумбелі.
У програмі Спартакіади змагання з бігу на дистанції 100, 200, 400 метрів, а також штовхання ядра, стрибки у довжину, естафети 4х100 метрів. В всіх видах змагань змагалися окремо і хлопці, і дівчата.
Отже, в загальнокомандному переможцем серед шкіл І-ІІ ступенів стала школа села Ільківка, другу сходинку посіла Прибузька СЗШ І-ІІ ст. і трете місце між собою розділили школи з с. Зарванці і Переорки. 
Серед шкіл І-ІІІ ступенів першою стала Лука-Мелешківська ЗОШ, другими стали учні Некрасовської ЗОШ і трете місце посів НВЗ: "ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей смт. Стрижавка".
Всі переможці та призери змагань в особистих заліках отримали медалі та грамоти, які підготував головний спеціаліст відділу освіти Віктор Смірнов та зошити, ручки, щоденники з Олімпійською символікою від Національного Олімпійського Комітету Вінницької області та його голови Павла Хникіна.

Категорія: Інформації | Переглядів: 546 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024