ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 11:41

Головна » 2013 » Листопад » 18 » ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ ДИТИНИ В ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ РАЙОНУ
11:00
ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ ДИТИНИ В ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ РАЙОНУ
Відповідно до наказу районного відділу освіти, з метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок вихователів, формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров'я  та життя, поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань особистої безпеки  та захисту життя в дошкільних навчальних закладах проведено «Тиждень знань з основ безпеки дитини».  
Проведена організаційна робота в підготовці закладів до проведення Тижня безпеки дитини. Оформлені тематичні виставки і куточки для вихователів, вихованців і батьків: «Зберегти життя і здоров'я дітей», «Я і природа», «Світ навколо мене», «Небезпечні життєві ситуації», «Пішохід на дорозі» та інші. Музичні керівники спільно з вихователями провели тематичні розваги «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати» та інші. Інструктор з фізичного виховання ДНЗ с. Писарівки провела розвагу «Хочеш бути здоровим – грайся». 
Вихователями проведені консультації для батьків про безпеку перебування дитини вдома, зміцнення її здоров'я. З дітьми проводилися тематичні бесіди, дидактичні та сюжетно – рольові гри, читання художньої літератури, екскурсії до дороги, зустрічі з представниками МНС у Вороновицькому ДНЗ «Ромашка». Працівники дошкільних установ виготовили пам'ятки «Перша допомога при нещасних випадках», «Як зберегти здоров’я» та інші. Проведена перевірка стану й забезпечення груп аптечками першої допомоги.
Народна мудрість говорить: «Посієш звичку – пожнеш характер». Тому формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в незвичних небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров’я, навчання способів регулювання власної поведінки у довкіллі, серед людей та предметів повинно починатися з раннього віку. Для цього проводяться «Тижні безпеки» для малечі.
















Категорія: Інформації | Переглядів: 543 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024