ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 15:06

Головна » 2018 » Травень » 15 » Про районний етап конкурсу «Колискова пісня»
16:46
Про районний етап конкурсу «Колискова пісня»

           11 травня 2018 року в приміщенні актової зали районної ради відбувся районний етап конкурсу «Колискова пісня», приурочений Дню матері в Україні. Дитинство – це фундамент, який в подальшому є основою для формування характеру та світосприйняття кожної людини. Тому, сьогоднішній захід організовано з метою відродження українських народних традицій, адже з покон - віків кожна ненька, заколисуючи своє дитя, просила в Господа подарувати щасливу долю її немовляті – і все оспівувала в колисковій пісні.

            На свято завітали голова Вінницької районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, начальник відділу освіти райдержадміністрації Світлана Томусяк. Вони щиро привітали усіх присутніх із таким гарним, колоритним святом, побажали учасникам гарного виконання, чистого звучання, вдалих виступів, глядачам - гарного настрою та приємних емоцій. Подякували очільники краю й батькам малечі та вихователям закладів дошкільної освіти за відродження українських традицій, патріотичне виховання підростаючого покоління, наголосили, що основне завдання влади - створення гідних умов для виховання та розвитку дітей.

Визначали високий рівень майстерності та професіоналізму журі у складі: начальник відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Світлана Томусяк, голова районної ради профспілки працівників освіти Михайло П’ятак, методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Світлана Коваль,завідувач ДНЗ «Журавлик» с. Стадниця Оксана Мельник та заступник директора з виховної роботи Сосонської СЗШ І-ІІІ ст. ОленаДзінюк.

         Начальник відділу освіти райдержадміністрації Світлана Томусяк оголосила переможців районного конкурсу «Колискова пісня»:

1 місце - ЗДО «Казка» селища міського типу Стрижавка з номером «Ой ходить сон», ансамбль «Чарівниці» та ЗДО «Пролісок» с. Гуменне з номером «Сплять у лузі квіточки», у виконанні Наталії Мартинів, 2 місце - ЗДО «Сонечко» с. Пултівці з номером «Кольорові сни», у виконанні Оксани Григорук

3 місце – ЗДО «Сонечко» с. Агрономічне з номером «Колискова»,у виконанні Наталії та Тимофія Парамонових, Степанівський НВК:ЗОШ I-III ст. - ДНЗ з номером «Десь колисочка гайдалась» у виконанні Наталії Гостроверхої та Людмили Царук та «Калинка» Гавришівської сільської ради з номером «Колискова для доньки», виконавець - Адрій Мудрак.

           СвітланаТомусяк подякувала організаторам, батькам та виконавцям за гарне свято. Зазначила, що районний фестиваль-конкурс «Колискової пісні» уже став традиційним. Й висловила сподівання, що в майбутньому збільшиться кількість його учасників, котрі дивуватимуть новими яскравими номерами, хореографічними постановками.

Переможці отримали солодощі та канцтовари від голови Вінницької районної державної адміністрації Михайла Демченка та Управління праці та соціального захисту населення.

 
 

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 581 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024