ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 11:53

Головна » 2019 » Лютий » 27 » Про проведення колегії відділу освіти районної державної адміністрації
15:30
Про проведення колегії відділу освіти районної державної адміністрації

    26 лютого 2019 року в актовій залі Вінницької районної ради відбулася колегія відділу освіти Вінницької райдержадміністрації.

    На колегії були присутні: голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І., голова Вінницької районної ради Сітарський С.М.,  члени колегії відділу освіти; керівники й заступники керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

    Начальник відділу освіти Томусяк С.М. підвела підсумки роботи відділу освіти за 2018 рік та окреслила основні завдання на 2019 рік.

    Світлана Михайлівна зазначила, що протягом 2018 року в освітянській галузі району здійснювалися заходи, спрямовані на створення належних умов для якісної реалізації Концепції «Нова українська школа», звернула увагу на впровадження автономії закладів освіти, зупинилася на питаннях створення ОТГ, оптимізації та діючій мережі закладів освіти, проаналізувала розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти району. Начальник відділу освіти звернула увагу присутніх на значне покращення матеріально-технічного  забезпечення освітянської галузі протягом 2018 року з врахуванням заходів в рамках НУШ; виплату заробітної плати; назвала об’єкти, в яких було проведено капітальні роботи. Після детального аналізу роботи відділу освіти протягом 2018 року Світлана Михайлівна назвала основні завдання на 2019 рік.

    До обговорення доповіді начальника відділу освіти долучилися голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І. та голова Вінницької районної ради – Сітарський С.М. Очільники району зазначили, що саме освітянська галузь на сьогоднішній день є пріоритетною у розвитку нашої держави, тому значна частина коштів як державного так і районного бюджетів спрямована на розвиток освіти. Керівники подякували за роботу, підтримку та розуміння відділу освіти, адміністрації закладів освіти, побажали натхнення, успіхів у роботі та нових звершень у професійній діяльності.

    Після завершення колегії відділу освіти відбулася робоча нарада з директорами закладів загальної середньої освіти.

   Головний спеціаліст відділу освіти Кугай О.М. довела до відома керівників інформацію про порядок завершення навчального року та проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти у 2018-2019 н. р.

    Про підсумки роботи відділу освіти з попередження дитячого травматизму у 2018 році повідомила головний спеціаліст відділу освіти Медяна І.М.

    Табанюк А.А. – завідувач центру навчально-інформаційного забезпечення  закладів освіти детально проаналізувала звернення громадян у відділі освіти за 2018 рік, назвала питання, які найчастіше піднімали заявники у своїх зверненнях.

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 521 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024