ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 15:51

Головна » 2014 » Квітень » 18 » Про персональну виставку Юлії Антонівни Довгаль
13:55
Про персональну виставку Юлії Антонівни Довгаль

Юлія Антонівна почала малювати ще змалечку і малювання стало мистецьким лейтмотивом усього її життя.

Якось помітила об’яву про проведення 2-річних художніх курсів у Києві: насмілилась, вступила і успішно їх закінчила, отримавши спеціальність –майстер петриківського художнього розпису, керівник гуртка петриківського розпису! А далі – навчання у Барському педагогічному училищі, Глухівському педагогічному університеті, Хмельницькому педагогічному університеті.

«Мені завжди подобалося малювати малюнки в народному стилі Яка це краса! Я б хотіла навчати цьому мистецтву усіх бажаючих!» Юлія малювала кожну вільну хвильку, ділилась своїми знаннями. своїми вміннями із людьми: організувала гурток петриківського розпису для дітей, для вчителів образотворчого мистецтва провела ряд майстер – класів із мистецтва малювати «Петриківкою».

«Я від баби утік, я від діда утік і від тебе утечу!» (ілюстрації за мотивами української народної казки «Колобок»), «Нічне життя», «Ой сивая та і зозуленька», «Королева саду», «Осіння рапсодія», «Завітайте до нас, бджоли!»- ось неповний перелік назв робіт, виконаних Юлією Антонівною. Усі бажаючі можуть відвідати виставку петриківського розпису та доторкнутись до джерел народного мистецтва.

Талант майстрині не залишився непоміченим: 26 березня 2014 року на базі Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників за допомогою завідуюча кабінетом виховної роботи ВОІПОПП Л.І. Коц відкрито персональну виставку Юлії Антонівни Довгаль - учителя світової літератури, російської мови та художньої культури в Оленівському НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ, майстер Петриківського розпису, керівник гуртка образотворчого мистецтва в КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради.

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 446 | Додав: ГромлюкОА
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024