ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 03:05

Головна » 2018 » Січень » 29 » Про нараду керівників закладів дошкільної освіти
10:07
Про нараду керівників закладів дошкільної освіти

26 січня 2018 року в актовій залі адміністративної будівлі «Книжка» відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти.

Начальник відділу освіти Томусяк С.М. зосередила увагу присутніх на питанні оформлення та подачі необхідних документів для отримання ліцензії для закладу. Особливо радила директорам ЗДО звернути увагу на отримання довідок від пожежної служби, оскільки питання ліцензування наразі є актуальним.  

Голова Вінницької районної організації профспілки працівників освіти П’ятак М.М. звернув увагу керівників закладів дошкільної освіти на зміни в законодавстві: повідомив про особливості укладання колективних договорів, про внесення змін до Статутів закладів, про умови оплати праці педагогічних працівників та преміювання. 

   Головний спеціаліст відділу освіти Медяна І.М. проінформувала керівників закладів про стан дошкільної освіти в районі: підвела підсумки подачі статистичної звітності, звернула увагу директорів ЗДО на вчасну та правильну подачу інформації.

         Про підсумки роботи із зверненнями громадян у відділ освіти протягом 2017 року довела інформацію Табанюк А.А. - завідувач ЦНІЗЗОВР.  Проаналізувала кількість звернень у порівнянні з минулим роком, назвала основні проблеми, які громадяни піднімають у своїх зверненнях, закликала керівників посилити роботу із зверненнями на рівні закладу. Коротко нагадала основні норми Закону України «Про звернення громадян». 

         Методичні рекомендації щодо організаційно-розпорядчої документації закладу дошкільної освіти надала методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Коваль С.А. Світлана Анатоліївна звернула увагу директорів ЗДО на необхідність вчасного та якісного оформлення основної документації.Нарада керівників закладів дошкільної освіти пройшла результативно та у плідній співпраці.

 

 

 

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 476 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024