ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 16:32

Головна » 2013 » Вересень » 26 » Освітяни району – призери обласної Спартакіади!
16:10
Освітяни району – призери обласної Спартакіади!
20-21 вересня 2013 р. на базі стадіону «Олімп» Вінницького національного технічного університету відбулась щорічна обласна Спартакіада серед працівників освіти, організована обкомом профспілки працівників освіти та управлінням з питань фізичної культури та спорту Вінницької ОДА.


Участь у Спартакіаді, не дивлячись на несприятливі погодні умови, взяли 29 команд з усієї області. Змагання проходили з шести видів: легка атлетика, міні-футбол, теніс, шахи, шашки, кульова стрільба. Команда з міні-футболу, керована капітаном команди тренером ДЮСШ «Десна» Зайцем Я.М. посіла друге місце у змаганнях з міні-футболу, програвши у фіналі команді Могилів-Подільського району. До складу команди з міні-футболу увійшли також: вчитель Вороновицької СЗШ №1 Греля Б.Й., вчитель Медвежо-Вушківської СЗШ Захарчук Л.П., директор Ільківської СЗШ Кравець Б.І., тренери ДЮСШ Єрмолов С.В., Поповський О.Б., Яремко В.М.. Тренер ДЮСШ Буздиган М.М. з 9 забитими голами став кращим бомбардиром змагань.


Високий результат показав працівник Широко-Гребельського НВК Максимов В.А., який посів четверте місце у змаганнях з настільного тенісу.


Гідно виступили також директор Прибузької СЗШ Нудельман О.П. у змаганнях з шахів, керівник гуртка районного Будинку дитячої та юначої творчості Катюха О.Я. в змаганнях з шашок, вчитель Пултівецької СЗШ Федорцова С. М. у змаганнях з тенісу, вчитель Степанівської СЗШ Чернега Л.Г. у змаганнях з стрільби, вчитель Вороновицької СЗШ №1 Греля Б.Й. та вчитель Стрижавської СЗШ І-ІІІ ст.. Білошкурська Т.О. у легкій атлетиці Спільними зусиллями за загальними показниками команда освітян Вінницького району посіла друге загальнокомандне місце серед 29 команд.


Нагадаємо, що в минулому році наша команда була переможцем обласної Спартакіади. Стабільність високих спортивних результатів свідчить про те, що в Вінницькому районі розвитку спорту, формуванню навичок здорового способу приділяється належна увага як з боку керівників освітніх закладів, так і вчителями фізичної культури, тренерами, керівниками гуртків. Дякуємо начальнику відділу освіти Осіпчук Н.В., директорам Вороновицької ЗОШ №1 Пелешку В.А., Пултівецької СЗШ Стецю М.М., Стрижавської СЗШ І-ІІІ ст.. Самотей Л.Л., Степанівської СЗШ П’ятаку М.Р., Широко-Гребельського НВК Кнюх Л.П., Медвежо-Вушківської СЗШ Розпутні Л.М., ДЮСШ «Десна» Заводяну А.О., районного Будинку дитячої та юначої творчості Оцвері О.С. за сприяння у підготовці команди до змагань. Запрошуємо і молодих освітян активніше займатись фізичною культурою та спортом. Адже команда освітян нашого району була на обласній Спартакіаді однією з найбільш вікових.
Матеріал підготував голова районної профспілки освітян П’ятак М.М.
Категорія: Повідомленя | Переглядів: 539 | Додав: ГромлюкОА
Всього коментарів: 1
1 IgorMV  
ВІТАЄМО!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024