ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 06:58

Головна » 2013 » Вересень » 25 » Обласна виставка-звіт «Країна юних майстрів»
13:38
Обласна виставка-звіт «Країна юних майстрів»
Кожний народ, дбаючи про своє майбутнє, прагне передати наступним поколінням усі свої знання і досвід.
Взагалі, нашому поколінню поталанило, бо живемо у цивілізованому світі, маємо безліч інформації про життя не тільки своєї держави, а і різних країн і народів.
У захопленнях виховуються звички творчої людини, нахили, виробляється характер.
Найдивовижних виробів бачила Вінниччина у неділю 22 вересня,коли у парку ім. М.Горького м. Вінниця, райони багатого Вінницького краю демонстрували свої таланти беручи участь у  Обласній виставці-звіті «Країна юних майстрів». Наш Вінницький район показав свої витончені вироби які представили майстри ,керівники гуртків Комунального закладу «Вінницького районного Будинку дитячої та юнацької творчості »Вінницької районної ради.А майстер клас, який проводила  Заєць Галини Антонівни керівник гуртка декоративно–ужиткового мистецтва (рогозо плетіння) взагалі зачарувала своїм професіоналізмом.
На Святковому концерті «Зорепад талантів позашкілля»  нагороджували грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації кращих керівників Комунального закладу «Вінницького районного Будинку дитячої та юнацької творчості »Бондар І.В керівника гуртка «Чарівна лоза» с. Михайлівка,Заєць Г.А керівника гуртка декоративно-ужиткового мистецтва с. Щітки,Остапенко С.М. керівника гуртка «Художня вишивка» с. Сосонка. А так як це свято було створено для діток ,а краще сказати для гуртківців позашкілля то і їх нагородили грамотами Департаменту освіти і науки облдержадміністрації  Головня Юлія с. Сосонка, Піддубняк Сніжану с. Писарівка та Лаврентій  Валерій с. Щітки.
З гарним,піднесеним настроєм,кожен район повіз додому позитивні емоції,незабутні враження,повчальні приклади.







Категорія: Інформації | Переглядів: 652 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024