ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 23:44

Головна » 2019 » Жовтень » 11 » Нарада заступників директорів з виховної робот
14:12
Нарада заступників директорів з виховної робот

9 жовтня 2019 року у приміщенні актової зали районної ради відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи.

Начальник відділу освіти Світлана Томусяк зосередила увагу присутніх на нових законодавчих документах, які регулюватимуть роботу закладів освіти у 2019-2020 навчальному році.

Інна Медяна, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації довела до відома присутніх про національно-патріотичне виховання у закладах освіти у 2019-2020 навчальному році та про створення у 2019-2020 н.р. безпечного освітнього середовища, формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок. Наголосила на Указі Президента України, що втратив чинність від 13 жовтня 2015 року № 580 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки», та Указі Президента України, який набув чинності від 18 травня 2019 року № 286/2019 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання». Головне завдання закладів освіти – так побудувати виховну діяльність, щоб сама її організація, приклади авторитетних наставників-учителів, шкільне середовище виховували дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності. В процесі реформування системи освіти, важливим кроком є побудова безпечного освітнього простору, зменшення рівня конфліктів між учасниками освітнього процесу шляхом впровадження відновних практик у освітній процес.

Про інновації та традиції методики опрацювання роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах з цим питанням ознайомили педагогічну аудиторію головні спеціалісти служби у справах дітей райдержадміністрації Дмитро Кобельський та Ірина Багрій.

Про Постанову Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 658 «Щодо порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» детально ознайомила педагогів головний спеціаліст відділу освіти Інна Медяна.

Нарада заступників директорів з виховної роботи пройшла результативно та у плідній співпраці.

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 483 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024