ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 12:31

Головна » 2018 » Червень » 12 » Нарада керівників закладів загальної середньої освіти
15:53
Нарада керівників закладів загальної середньої освіти

   12 червня 2018 року в актовій залі адміністративної будівлі "Книжка" відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти.

   Начальник відділу освіти Томусяк Світлана Михайлівна довела до відома керівників законодавчі, нормативно-правові документи, що регулюють роботу закладів освіти. Детально опрацьовано Порядок зарахування, відрахування та передавання учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти та джерела фінансування Нової української школи.

      Про підготовку початкової ланки освіти до впровадження нового Державного стандарту в умовах Нової української школи повідомила методист КУ "Вінницький районний методичний центр закладів освіти" Вінницької районної ради Бадюк Т.К. 

   Завідувач Центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти Вінницького району Табанюк А.А. доповіла про хід проведення звіту директорів закладів загальної середньої освіти за 2017-2018 н.р. звернула увагу керівників на дотримання вимог Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю.

    Про підсумки гурткової роботи у закладах загальної середньої освіти району доповіла в.о. директора Вінницького районного "Будинку дитячої та юнацької творчості" Вінницької районної ради Федорець К.П.

   Головний спеціаліст відділу освіти Медяна І.М. ознайомила присутніх з роботою пришкільних таборів з денним перебуванням дітей та організацією оздоровлення відпочинку дітей влітку 2018 року.

    Нарада керівників закладів загальної середньої освіти пройшла результативно та у плідіній співпраці.

   

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 587 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024