ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 18:40

Головна » 2013 » Вересень » 13 » Нарада керівників ДНЗ.
20:07
Нарада керівників ДНЗ.
 

11 вересня 2013 року начальник відділу освіти Вінницької райдерж адміністрації Наталія  Віталіївна Осіпчук, головний спеціаліст  відділу освіти, Тетяна Борисівна Войціцька та методист з дошкільної освіти ВРМЦЗО Світлана Анатоліївна Коваль провели нараду завідувачів дошкільних навчальних закладів району з питань організованого початку навчального року та підготовки ДНЗ до роботи в осінньо-зимовий період 2013- 2014 року.
На порядку денному було розглянуто ряд важливих питань, які регламентують діяльність дошкільних закладів з питань підготовки до нового навчального року. 
Про організацію роботи в дошкільних навчальних закладах у 2013-2014 навчальному році; 
про впровадження програми розвитку дитини дошкільного віку «Дитина»; 
запровадження електронної реєстрації дітей дошкільних навчальних закладів Вінницького району ; 
здійснення внутрішнього контролю у навчальних закладах. 
Про стан підготовки дошкільних навчальних закладів до  нового навчального року, за підсумками об'їзду ДНЗ району, виступила заступник голови районної ради Лариса Анатоліївна Земелєва.
На питання щодо організації навчально-виховного процесу в дошкільних закладах району, стану організації та виконання норм харчування в ДНЗ, дотримання санітарно-гігієнічних норм та температурного режиму, якості перспективного та річного планування роботи, ведення ділової документації, стану виготовлення свідоцтв на право власності приміщень дошкільних навчальних закладів та актів на землю наголосила   С.А. Коваль.
Особливу увагу було приділено  управлінській діяльності керівників ДНЗ з питань проведення обліку дітей від 0 до  6 років та питанню охоплення дітей дошкільною освітою.
Т.Б. Войціцька ознайомила присутніх з наказами та листами відділу освіти, виданих з обговорюваних питань, а також довела до відома учасників наради план роботи відділу освіти на вересень 2013 року, наголосивши на тому, що керівники дошкільних навчальних закладів повинні постійно тримати на контролі питання, які обговорювалися на нараді.
З усіх обговорених питань начальник відділу освіти Н.Осіпчук дала конкретні доручення та зобов’язав керівників ДНЗ підвищити особисту відповідальність та виконавську дисципліну в усіх дошкільних навчальних закладах району.
На нараді детально було проаналізовано роботу завідувачів ДНЗ із складання тарифікаційних списків та ведення щоденного особистого планування роботи керівників ДНЗ. Також  було проведено аналіз стану забезпечення дошкільних закладів  комп’ютерами, підключення до мережі Інтернет, створення сайтів ДНЗ, роботі щодо виготовлення нових печаток, вивісок і штампів.




Категорія: Інформації | Переглядів: 1139 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024