ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 07:37

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Мама, тато, я – спортивна сім’я
14:20
Мама, тато, я – спортивна сім’я

25 квітня у Вінниці пройшов обласний етап Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я».
Фестиваль проходив уже в восьмий раз. В нинішньому взяли участь команди з десяти міст і районів, переможці відбірних змагань. До кожної входили тато, мама і дитина (віком від 8 до 10 років). Змагання складалися із семи конкурсів-естафет: смуга перешкод, велодрайв, флорбол, туристичний єралаш, “сила в єдності ”, “єдиний крок ”, водний марафон. Зокрема, учасникам довелося їздити на велосипеді, грати в городки, кидати кульки, складати і розкладати спальні мішки, бігати в зшитих один з одним комбінезонах тощо.
Цього року програма змагань була кардинально змінена. Зокрема, зроблений акцент на туристичних завданнях і естафетах. Організатори  підготували практично однакові завдання для всіх членів родини.
З привітальним словом на відкритті спортивного свята, до учасників звернулись організатори змагань, а саме: обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласне відділення НОК України, управління з питань сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення Комітету з фізичного виховання МОН України та благодійний фонд «Здорова нація».
За сприянням головного спеціаліста відділу освіти Віктора Смірнова, від Вінницького району в цих змаганнях взяла участь сім’я Вітковських з Хижинець. На змаганнях представляла цю команду вчитель фізичної культури місцевої школи Галина Матюх.
На жаль, наша команда не перемогла в цих змаганнях, але в кожному окремому виді показала досить не погані результати. В ході спортивного фестивалю місця розподілились наступним чином, перемогу отримала сім’я Ткач з Хмільника. Друге місце зайняла сім’я Ященко з Ямпільського району. На 3 сходинці – родина Плахотних з Бершадського району.
Команди переможниці та призери заходу нагороджені кубками, медалями та грамотами. Усі інші команди учасники нагороджені грамотами за участь.
Всі сім’ї нагороджені сувенірною продукцією від обласного центру «Спорт для всіх» та призами від спонсорів заходу: Вінницького відділення НОК України у Вінницькій області, катку «Льодовий клуб», закладу сімейного відпочинку «Дитяча планета», мережі магазинів «Грош», благодійних фондів «Здорова нація» та «Майбутнє без болю».

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 472 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024