ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 01:47

Головна » 2015 » Березень » 24 » Колегія управління у справах сім`ї, молоді і спорту Вінницької облдержадміністрації.
09:32
Колегія управління у справах сім`ї, молоді і спорту Вінницької облдержадміністрації.

19 березня відбулась розширена колегія управління у справах сім`ї, молоді і спорту Вінницької облдержадміністрації, на якій підведені підсумки спортивного 2014 року та оголошені завдання щодо розвитку фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи у 2015 році.
Після офіційної частини, на якій начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський підвів підсумки спортивного 2014 року, були оголошені та нагороджені спортсмени та команди виступи яких були найбільш вагомими у 2014 році, також були нагороджені тренери які виховували та займались підготовкою цих спортсменів.
Приємно зазначити, що спортсмен нашого району Антон Слушний отримав почесний орден «За заслуги перед Батьківщиною» ІІІ ступеня. Цю нагороду він заслужив, тим що виборов срібну нагороду Дефлімпійських ігор з боротьби дзюдо. 
    За цим слідувало нагородження міст та районів які протягом 2014 року, за підсумками спортивної роботи, показали найкращі результати. 
    З гордістю зазначаємо, що керівник спортивної галузі району, головний спеціаліст відділу освіти Віктор Смірнов, отримав грамоту за високі досягнення фізкультурно-спортивної організації району. Завдяки його роботі спортивна галузь Вінницького району, була нагороджена почесним кубком за зайняте ІІІ місце в рейтингу за підсумками 2014 року серед районів.

Категорія: Інформації | Переглядів: 461 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024