ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 03:38

Головна » 2013 » Липень » 9 » III етап XIX Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників
16:48
III етап XIX Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників
1-5 липня у Вінниці пройшов III етап XIX Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників.
Участь брали команди з Вінницького, Гайсинського, Жмеринського, Іллінецького, Козятинського, Липовецького, Немирівського, Погребищенського, Тростянецького, Тульчинського районів області.

Команда Вінницького району:

Склад кожної команди - набір шести підлітків віком до 17 років включно. Змагання проходили на території вінницького професійного пожежного училища. 

Протягом днів, коли проходили змагання, було всього три конкурсних дні.
В перший конкурсний день (2 липня) під назвою «візитка» кожній команді потрібно було найяскравіше представити свою команду та познайомити її з публікою, показати, які вони вправні, творчо підготовлені та як готові боротися за звання найкращої команди агітаційної бригади.


Другий день проходив 3 липня – «домашнє завдання». Під час цього конкурсу учасникам потрібно було якнайточніше і найяскравіше виконати завдання, яке давалось командам заздалегідь.
Третій день (4 липня) – день спортивних змагань. В цей день проводились конкурси «безпечна прогулянка», куди входили такі завдання як «навісна переправа», «в’язання вузлів», «гриби: їстівний чи не їстівний?», також були конкурси: «медицина», «влучний ствольщик». В такий день командам потрібно було показати себе з боку не тільки агітбригади, а й вправно прикласти фізичну силу, інтелект та логіку, як роблять день у день рятувальники – люди, на яких рівнялись усі учасники.


5 липня був проведений гала-концерт, де виступали команди з ініціативними номерами та були оголошені результати змагань. Засіданням журі було вирішено, що для участі в 4 етапі всеукраїнських змагань в Євпаторії буде зібрано нову команду з учасників команд Гайсинського, Могилів-Подільського та Козятинського районів.

Категорія: Інформації | Переглядів: 503 | Додав: ГромлюкОА
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024