ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 09:26

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Фінал кубку України з ушу
20:02
Фінал кубку України з ушу

Спортсмени Вінницького району відстояли честь Вінницької області на фіналі Кубку України з ушу (саньшоу) який проходив 17-19 жовтня в СК «Колос» м. Вінниці.
Участь в змаганнях взяло 250 спортсменів з Києва та Київської області (Немішаєве, Переяслава Хмельницького, Ірпіня), Запоріжжя, Херсона, Маріуполя, Одещини (Котовська, Ілічевського), Хмельницька, Сумської, Львівської, Черкаської областей а також команди Вінницької області з Ладижина, Бара, Вапнярки, Гнівані ну і команди "У-Вей" нашого, Вінницького району.
На відкритті змагань з вітальними словами до учасників звернулись: президент федерації УШУ України Олег Чуканов, президент федерації УШУ Вінницької області Сергій Савич, віце-президент федерації греко-римської боротьби, дзюдо та самбо Віктор Смірнов.
Наші спортсмени, на цих змаганнях, завоювали - 6 золотих, 2 - срібних і 6 - бронзових медалей. В результаті чого, Кубок дістався команді Вінницької області. 
Командні місця підраховувалися, окремо, серед дорослих та окремо, серед юніорів. Вінницька область в обох групах (дорослі - Кубок Стрижавці, юніори - кубок Ладижину), взяла перше місце. Другими, серед дорослих стали Кияни, третіми - Сумська обл. Серед дітей і юніорів другими - Запоріжжя, 3-е Київська обл. Із наших спортсменів особливо ефектно (сутички завершили достроково, нокаутами) виступили: - Сергій Яропуд, Андрій Андрущак, Роман Пневський, Крістіна Кравчук і Євген Сафаров.

Категорія: Інформації | Переглядів: 406 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024