ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 18:20

Головна » 2014 » Жовтень » 1 » ДОШКІЛЬНА ГАЛУЗЬ СВЯТКУВАЛА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!
16:25
ДОШКІЛЬНА ГАЛУЗЬ СВЯТКУВАЛА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Кожна цивілізована держава дбає про своє майбутнє, основою якого є, перш за все, наймолодші громадяни – діти дошкільного віку. Зростання цих тенденцій і ніжних пагінців долі залежить від сім′ї та дошкільного навчального закладу.
З метою відзначення Дня працівників дошкільних навчальних закладів у Вінницькому районі 26 вересня 2014 року вперше проведено урочистості з нагоди цього свята.
На заході  були присутні: керівники району, завідуючі дошкільними установами, працівники дошкільних навчальних закладів, а також сільські та селищні голови. 
Із вітальним словом до гостей звернулися голова Вінницької районної державної адміністрації Віктор Шмігель та голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, побажавши творчих злетів та успіхів, здоров’я та благополуччя. 
Висловили слова вдячності працівникам педагогічної освіти, голова районної ради профспілки педагогічних працівників Михайло П’ятак, заступник голови ради асоціації споживачів Микола Болтак, начальник відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації Наталія Осіпчук, головні спеціалісти відділу освіти Тетяна Войціцька та Віктор Смірнов, методист дошкільної освіти Світлани Коваль.
Під час заходу було продемонстровано презентаційний  матеріал дошкільних  навчальних закладів, яких у Вінницькому районі нараховується 20 ДНЗ та 5 навчально-виховних комплексів «ДНЗ - школа». Увагу зосередили на оновленні матеріально-технічної бази, наповненні методичного матеріалу та розвиваючих ігор.
Захід супроводжувався концертною програмою, яка відповідала зазначеній тематиці.
А ще, саме 26 вересня 2014 року, у складі делегації від Вінницької області, поїхала до міста Києва завідувач Людмила Снігур ДНЗ «Казка» смт Стрижавка на урочистості приурочені до Всеукраїнського Дня Дошкілля.
Проте, свято на цьому не закінчилося…
Саме в цей день, з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника дошкілля, до Вінницького району завітали колеги  з Чернігівської області.
Головний спеціаліст  районної державної адміністрації відділу освіти Тетяна Войціцька та методист з дошкільної освіти комунальної установи «Вінницького районного методичного центру закладів освіти» Світлана Коваль супроводжували делегацію у складі 17 чоловік:  директорів навчально-виховних комплексів «ДНЗ-школа» та завідувачів дитячих закладів, представників дошкільної галузі Чернігівського району, яку очолила методист дошкільної освіти районного методичного кабінету  Валентина Білан.
Зустріч відбулася на базі Лука Мелешківського дошкільного закладу «Веселка».
Дитячий садок добре відомий в районі своєю активністю, адже тематичні семінари  та   методичні об’єднання завжди проходять на базі даного закладу.
Очолює дитячу установу  Валентина Бевз, яка презентувала роботу свого колективу, розповіла чим живе і як працюють педагогічні працівники, а допомагала їй в цьому вихователь-методист Олена Шевчук.
Зустріч була проведена у формі «круглого столу», під час якого колеги обмінювалися досвідом.
Приємно відзначити, що  делегація на належному рівні відзначила роботу дошкільної галузі  Вінницького району. В свою чергу, колектив «Веселка» закликав усіх присутніх до подальшої співпраці з метою підвищення фахового рівня.
Така тепла, дружня зустріч надовго запам’ятається колективам.
А, ми в свою чергу пообіцяли відгукнутися на запрошення, завітати із зустрічним візитом до колег Чернігівської області.
І залишається лише побажати: нехай на цьому благородному шляху виховання підростаючого покоління вас завжди супроводжують успіхи. 
Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.
Хай у родинах ваших панує злагода й достаток, а в серці - спокій і затишок.
Цінуйте кожну хвилину спілкування з дітьми та будьте успішними завжди і в усьому.
Адже Україна єдина!!!

Категорія: Інформації | Переглядів: 581 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024