ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 18:17

Головна » 2014 » Вересень » 24 » До відома керівників.
20:35
До відома керівників.

Освітяни району  – срібні призери обласної Спартакіади. 

19-20 вересня 2014 р. на базі стадіону «Олімп» Вінницького національного технічного університету відбулась щорічна обласна Спартакіада серед працівників освіти, організована обкомом профспілки працівників освіти та управлінням з питань фізичної культури та спорту Вінницької ОДА. Участь у Спартакіаді  взяли 24 команди з усієї області. Змагання проходили з шести видів. В нашій команді  вдало поєднались і досвід,  і  молодечий запал.
В індивідуальних змаганнях вчитель Степанівської СЗШ  Чернега Л.Г. у змаганнях з стрільби здобув призове місце. Високий результат показав працівник Широко-Гребельського НВК Максимов В.А., який посів третє місце у змаганнях з настільного тенісу. 
Вчитель Вороновицької СЗШ №1 Греля Б.Й., вчитель   Оленівського НВК  СЗШ І-ІІІ ст. –ДНЗ Гаврилюк О. Й. увійшли в десятку кращих у змаганнях з легкої атлетики та шахів.
Гідно виступили також вчитель Пултівецької СЗШ  Федорцова С. М. у змаганнях з тенісу та вчитель Лука-Мелешківської СЗШ І-ІІІ ст. Солоненко К.В. 
 Наша команда з міні-футболу на чолі з капітаном тренером ДЮСШ «Десна» Єрмоловим С.М. посіла як і вторік, друге місце у змаганнях з міні-футболу, програвши у фіналі команді Літинського району.  До складу команди з міні-футболу увійшли також: тренери ДЮСШ Поповський О.Б., Яремко В.М., Буздиган М.М., Попович Р.С., Ковтонюк В.А., директор ДЮСШ Заводян А.М. 
В результаті змагань  за загальними показниками  команда освітян Вінницького району посіла друге  загальнокомандне місце. Слід зауважити що за останні три роки наша команда не опускалась на обласній Спартакіаді нижче 2 місця.

Голова районної профспілки освітян    П’ятак М.М

 

На фото:

Команда Вінницького району на чолі колони спортсменів
Вчитель Степанівської ЗОШ І-ІІІ ст..Чернега Л.Г. ( в центрі) – срібний призер в змаганнях зі стрільби)
Команди-переможці у змаганнях з міні-футболу.

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 420 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024