ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 22:06

Головна » 2012 » Липень » 5 » До уваги керівників закладів освіти Вінницького району
09:51
До уваги керівників закладів освіти Вінницького району

Управління освіти і науки облдержадміністрації  інформує, що відповідно до рішення 6 сесії УІ скликання обласної Ради  від  15 липня 2011 року №137 прийнята обласна Програма  розвитку  інформаційних, телекомунікаційних та інноваційних технологій в закладах освіти області до 2015 року. Відповідно до даної програми  проводиться конкурс на здобуття грантів для навчальних закладів.

На виконання наказу управління освіти і науки облдержадміністрації  від 14.06.2012 р. №398 створено експертну раду по присудженню грантів обласної Ради та обласної державної адміністрації  для закладів освіти системи загальної середньої, професійно-технічної  та вищої освіти. Експертною радою визначено тематику: «Розробка та застосування інформаційних, телекомунікаційних, інноваційних технологій в управлінську діяльність та навчально-виховний процес, науково-пошукову роботу для забезпечення  входження в сучасний європейський освітній простір та реалізацію основних програмних заходів по енергозбереженню в навчальних закладах».

Проект повинен мати  чітко практичне спрямування для реалізації в освітній діяльності чи господарстві області у короткотерміновому періоді та мати тривалий соціальний чи економічний ефект.

Затверджені форми,  відповідно до рішення експертної  ради   та даний лист буде опубліковано у обласній газеті „Освіта Вінниччини”.

Інформацію  довести до відома керівників всіх навчальних закладів.

Телефон для довідок:  35-50-05 Заноско Ірина Олександрівна.

Реєстраційні форми, які необхідно подати для участі на 2 аркушах, Положення про  Гранти  додаються до даного листа.

Натисніть ЗАВАНТАЖИТИ  для завантаження листа та відповідних форм.

Категорія: Листи | Переглядів: 570 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024