ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 09:48

Головна » 2015 » Травень » 20 » Діамантове намисто 2015
17:33
Діамантове намисто 2015


У Вінницькому районі  проведено урочисте зібрання – «Діамантове намисто-2015», на якому   відбулось  щорічне нагородження переможців районних, обласних, Всеукраїнських і цьогоріч Міжнародних  учнівських олімпіад, конкурсів та змагань.
Талановиту й ерудовану молодь привітав керівник району голова районної державної адміністрації В.Б.Шмігель та заступник голови районної ради Земелєва Л.А.,  начальники відділу освіти Н.В. Осіпчук, голова районної профспілкрвої організації працівників освіти П’ятак М.М.
У своєму вітальному слові Шмігель В.Б. висловив подяку батькам та вчителям за те, що вчасно зуміли  зорієнтувати та  направити  дитину у відповідне русло, адже  всі, хто працює з обдарованими дітьми знають, що  такі риси як професіоналізм та правильний підхід завжди  дадуть позитивний  результат. І, звичайно, керівник району подякував  школярам за їх наполегливість, цілеспрямованість та правильно обрані  пріоритети.
Отже, за результатами Всеукраїнських предметних олімпіад Вінницький район другий рік поспіль займає почесне ІІ місце серед районів області.
Переможці та вчителі були нагороджені  Почесними  грамотами  відділу освіти райдержадміністрації та подарунками.
Захід супроводжувався концертною програмою, яка  піднімала настрій усім запрошеним та створювала незабутню приємну атмосферу.

Категорія: Інформації | Переглядів: 569 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024