ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 01:22

Головна » 2019 » Жовтень » 3 » День працівників освіти, 02 жовтня 2019 року
12:56
День працівників освіти, 02 жовтня 2019 року

     02 жовтня 2019 року в приміщенні Вінницького районного Будинку культури (с. Вінницькі Хутори) відбулося районне свято з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти.
     На святі були присутні: голова Вінницької районної державної адміністрації - Демченко М.І., голова Вінницької районної ради -         Сітарський С.М., начальник відділу освіти - Томусяк С.М., заступник голови районної ради - Плакида О.О., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, представники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти району. 
     З вітальним словом до освітян звернулися голова Вінницької районної державної адміністрації Демченко М.І. та голова Вінницької районної ради Сітарський С.М.  Очільники району привітали педагогів з професійним святом - Днем працівників освіти. Зазначили, що цього дня у залі зібралась, без перебільшення, еліта краю. Саме педагоги, щодня долучаються до формування особистостей майбутнього покоління українців. Зараз на освітян покладена місія осучаснювати процес навчання і ми усі разом щодня змінюємося, навчаємося та розвиваємось. Керівники району подякували педагогічним працівникам за працю, турботу, вкладені серце і душу у майбутнє Вінницького району та України. Побажали педагогам отримувати задоволення від праці, любов та повагу від вихованців та їх батьків.  
    Світлана Михайлівна, вітаючи колег, наголосила, що освіта - це не лише школа, це і садочок і позашкілля, тому представники усіх цих колективів зібрались сьогодні у залі. Зазначила, що освітянський процес наразі активно реформується, але до цього виклику ми були готові, педагоги краю успішно освоюють нові підходи до навчання та виховання. Побажала освітянам творчої наснаги, нових здобутків та вдячних учнів.
     Кращі педагогічні працівники закладів освіти району були нагороджені Грамотами та грошовими винагородами Вінницької районної державної адміністрації та Вінницької районної ради, грамотами відділу освіти та районної організації профспілки за сумлінну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до навчання та виховання підростаючого покоління й з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти.
     Яскравими номерами художньої самодіяльності вітали освітян району вокальні й хореографічні учнівські та вчительські колективи, що подарував винуватцям свята незабутні враження та гарні спогади.


 

Категорія: Інформації | Переглядів: 392 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024