ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 18:13

Головна » 2014 » Грудень » 15 » Чемпіонат України з дзюдо
10:41
Чемпіонат України з дзюдо

28-29 листопада в м. Вінниця пройшов чемпіонат України з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху.
У цих змаганнях прийняло участь більше ста спортсменів з 11 областей України. Вінницьку область на цих змаганнях представляло 11 спортсменів з Вінницького району.
З гордістю хочеться відзначити що на таких поважних змаганнях команда Вінницької області зайняла перше місце, обігнавши багато областей нашої України.
З особистому заліку місця розподілились наступним чином.
В ваговій категорії +100 кг. перше місце зайняв Антон Слушний. Чотири спортсмени вибороли срібну нагороду, це: Алім Брижак (вага 60 кг.), Олександр Дорощук (73 кг.), Микола Заричанський (100 кг.) та Максим Чупиль (90 кг.). І бронзову нагороду здобув Віталій Нікіфоренко (вагова категорія +100 кг.).
У нагородженні спортсменів прийняв участь представник відділу освіти, віце-президент федерації греко-римської боротьби, дзюдо та самбо Вінницької області
Віктор Смірнов. 
Успішним виступом на цих змаганнях спортсмени здобули право участі в Чемпіонаті Європи  з цього виду спорту серед спортсменів з вадами слуху, який відбудеться літом у Франції. Побажаємо Нашим спортсменам і надалі показувати такі високі результати на борцівському килимі.

 

Категорія: Інформації | Переглядів: 514 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024