ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 14:00

Головна » 2015 » Травень » 26 » Чемпіонат області з боротьби сумо
11:44
Чемпіонат області з боротьби сумо

23 травня 2105 року в центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, з нагоди святкування Олімпійського Дня, був організований масовий забіг для всіх бажаючих жителів Вінниці, на території парку всіх небайдужих до спорту людей очікувала концертна програма, конкурси, показові виступи та змагання з багатьох видів спорту які розвиваються в Вінницькій області.

Спортивне свято спільними зусиллями підготували відділення Національного олімпійського комітету Вінницької області, спорткомітет Вінницької міської ради, управління з питань сім'ї, молоді та спорту Вінницької облдержадміністрації, медіа-корпорація RIA, а з призами допомогли численні спонсори.

І біля старту, і на фініші, були облаштовані сцени. На них демонстрували свою майстерність акробати, танцюристи, стрітворкаутери, представники різних видів єдиноборств. Загалом організатори підготували 22 майстер-класи від представників різних федерацій, спортклубів і ДЮСШ. Фінішувало свято шоу-програмою і концертом.

У програмі свята відбувся Чемпіонат області з боротьби сумо серед хлопців та дівчат до 16 років. В ході боротьби бронзову нагороду у вазі до 45 кг. отримав Артем Смірнов спортсмен Вінницького району. Переможців та призерів цих змагань нагороджували: віце-президент федерацій греко-римської боротьби, дзюдо та самбо, головний спеціаліст відділу освіти Вінницької РДА Віктор Смірнов та представник управління молоді та спорту Вінницької ОДА Андрій Цимбалюк. Спортсмени які посіли призові місця були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками які підготували організатори та спонсори спортивного свята в Вінниці.

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 349 | Додав: ГромлюкОА
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024