ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 08:42

Головна » 2015 » Листопад » 20 » У Вінницькому національному технічному університеті відбудеться День відкритих дверей
19:05
У Вінницькому національному технічному університеті відбудеться День відкритих дверей

21 листопада (субота) о 10-й годині ранку у Вінницькому національному технічному університеті відбудеться День відкритих дверей для бажаючих навчатися у галузі інформаційних технологій.

Вас чекають викладачі та студенти факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії і факультету комп’ютерних систем та автоматики

 

Шановні Друзі!

Якщо Ви захоплюєтеся комп'ютерами та сучасними інформаційними технологіями, мрієте про успішну кар'єру в ІТ-галузі – на Вас чекає Вінницький національний технічний університет (ВНТУ).

Саме тут проходить Півфінал Світу зі спортивного програмування. Команда студентів-програмістів ВНТУ є однією з 40 найкращих команд світу і неодноразово виходила у фінал світової першості змагань програмістів, у яких беруть участь понад 500000 команд з усіх континентів. На Вас чекають професійні тренування зі спортивного програмування (безкоштовно!).

Саме у ВНТУ функціонує елітна студія з веб-дизайну і комп’ютерної графіки, яка готує професіоналів-дизайнерів та фахівців з комп’ютерної графіки. У 2014 році вихованці студії отримали понад 400 перемог на Міжнародних конкурсах з комп’ютерної графіки, що вивело ВНТУ на світовий рівень у цій галузі, а Вінницю тепер вважають столицею комп’ютерної графіки. Студенти ВНТУ у студії займаються безкоштовно!

У ВНТУ працюють Локальні Академії CISCO та Microsoft, де ви зможете вивчати курси профільної підготовки на світовому рівні.

У ВНТУ ефективно працюють осередки міжнародної студентської організації BEST та всесвітніх наукових товариств SPIE й ОSА, тому Ви зможете брати участь у вивченні профільних курсів з ІТ-технологій у провідних університетах Європи (безкоштовно за програмою BEST) та пройти стажування у США (безкоштовно за програмами SPIE, ОSА).

У Вас є можливість уважніше придивитися до своєї потенційної Альма-матер, ознайомитися зі спеціальностями, які можна здобути у нашому університеті, його матеріально-технічною, лабораторною базою. Ви матимете нагоду поспілкуватися з деканами факультетів ІТКІ і КСА, викладачами й найкращими студентами – переможцями численних всеукраїнських та світових конкурсів і олімпіад, отримаєте відповіді на свої запитання. І, зрештою, переконаєтесь: ЯКІСТЬ ОСВІТИ! ЯКІСТЬ РОБОТИ! ЯКІСТЬ ЖИТТЯ! – це Ваш вибір, який можна реалізувати у Вінниці!

Запрошуємо попередньо ознайомитися з сайтами факультетів ІТКІ (інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії - http://initki.vntu.edu.ua/) і  КСА (комп'ютерних систем і автоматики - http://inaeksu.vntu.edu.ua/), де в розділі новин Ви знайдете багато цікавої інформації.

Початок зустрічі 21 листопада о 10 годині ранку в актовій залі навчального корпусу №2 за адресою Хмельницьке шосе, 95 (збір – біля арки на трамвайній зупинці «Студентська»). 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 393 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024