ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 23:09

Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Танець-це не тільки прекрасне володіння своїм тілом-це стан душі
09:09
Танець-це не тільки прекрасне володіння своїм тілом-це стан душі

Танець - це не тільки прекрасне володіння своїм тілом - це стан душі

Під таким гаслом був організований VIIІ Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод «Квітуча країна»

 З кожним роком рівень підготовка та організація заходів вдосконалюється, географія проектів розширюється, а кількість учасників збільшується. Творчий проект «Тріумф-Fest» створений з метою культурного і естетичного виховання підростаючого покоління на кращих зразках світового і національного мистецтва.

В основі роботи організаторів фестивалю-конкурсу творчого проекту "Тріумф-Fest" лежить щире бажання виділити кропітку роботу керівників колективів, індивідуальність і талант кожного з учасників фестивалю

21 жовтня в м. Умань хореографічний колектив «Мрія» КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості», керівником якого являється Гаврилюк Лілія Борисівна, став переможцем  VIIІ Міжнародного фестивалю – конкурсу «Тріумф-Fest». Окрім перемоги учасники колективу привезли із собою багато позитивних емоцій і вражень, здобули неоціненний досвід, та знайшли багато нових друзів.

З повагою методист

 КЗ «Вінницький районний

Будинок дитячої та юнацької творчості»

Слободянюк І.А.

Категорія: Інформації | Переглядів: 449 | Додав: InnaMedyana
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024