ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 07:06

Головна » 2017 » Червень » 30 » Свято випускників
15:04
Свято випускників

Днями у Вінницькому районі відбулось незабутнє, колоритне свято – випускний бал, безпосередніми учасниками якого були випускники шкіл району, а також їхні батьки, педагоги та гості. У цьому святі  зустрічаються біль розлуки і світло надій, сум розставання і радість зустрічі з майбутнім. Напевно, не знайшлося жодної дорослої людини, яка  б не хвилювалася. І це зрозуміло, адже кожен  переживав такі хвилини прощання зі шкільним життям. Шкільні роки – це цікаві зустрічі та вечори, конкурси і вікторини, улюблені уроки, веселі шкільні перерви, перші радощі та перші  розчарування.

На свято до випускників Стрижавської, Писарівська  ЗОШ І-ІІІ ст., Сосонської СЗШ І-ІІІ ст. та НВЗ: ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей смт.Стрижавка завітали голова Вінницької райдержадміністрації Михайло Демченко, начальник відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Світлана Томусяк,  депутат Вінницької обласної ради Сергій Кривешко, а також сільські та селищні голови. Гості приїхали не з пустими руками, а привезли солодощі та подарунки.

Запрошені гості привітали випускників із закінченням школи, побажали  їм втілення найзаповітніших мрій та сподівань, успішного вибору професії.

Випускники щиро дякували всім, хто навчав, турбувався про них, створював затишок протягом усіх 11 років. Випускникам від вчителів та батьків лунали напутні слова та побажання на щасливе доросле, самостійне життя.

                   

 

                  

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 677 | Додав: ZavodovskaLA
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024