ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 05:44

Головна » 2016 » Квітень » 27 » Про засідання колегії відділу освіти
10:53
Про засідання колегії відділу освіти

 

  26 квітня 2016 року відбулось засідання колегії відділу освіти Вінницької райдержадміністрації. На даному засіданні розглядалось питання «Про призначення та виплату учнівської стипендії обдарованим та здібним учням (вихованцям) навчальних закладів району у 2016 році», яке довела до відома керівників навчальних закладів директор КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Наскальна Олена Антонівна.

   На даному засіданні був присутній заступник голови Вінницької райдержадміністрації Бегус О.М., який повідомив керівникам загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 06 квітня 2016 року №288 «Про підвищення  оплати праці працівників установ та організацій окремих галузей бюджетної сфери та внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України» згідно якої з 01 травня 2016 року посадові оклади у штатному розписі збільшаться.

   Також на засіданні колегії слухали хід виконання рішення колегії від 16 лютого 2016 року протокол №1 «Про опорні школи у Вінницькому районі» з даним питанням виступила, головний спеціаліст відділу освіти Войціцька Тетяна Борисівна.

 

 

 

   

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 504 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024