ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 19:52

Головна » 2016 » Липень » 12 » Про засідання атестаційної комісії відділу освіти
16:54
Про засідання атестаційної комісії відділу освіти

 12 липня 2016 р. відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти на якому атестовано претендента на зайняття посади директора Хижинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ільченко Любов Василівну, яка успішно пройшла конкурсний відбір на заміщення вакантної посади.

Любов Василівна презентувала членам атестаційної комісії свою трудову та педагогічну діяльність, зупинилася на досягненнях на посаді заступника: участь у конкурсах,  у комісіях відділу освіти щодо перевірок навчальних закладів, у атестаційній комісії відділу освіти. Докладно проаналізувала навчально-виховний процес, назвала переваги та недоліки, зупинилася на питаннях харчування, роботі з педагогічними кадрами, розповіла про кожен напрямок роботи у навчальному закладі. Назвала першочергові заходи, які необхідно втілити найближчим часом та основні шляхи їх реалізації.  

Ільченко Л.В. надала повні та обґрунтовані відповіді на теоретичні питання білету, виконала практичне завдання з ІКТ.

Атестаційна комісія відділу освіти одноголосно прийняла рішення про те, щоб рекомендувати кандидатуру Ільченко Л.В. для призначення на посаду керівника Хижинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

  

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 435 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024