ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 15:37

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Свято з нагоди Дня працівників освіти
11:10
Свято з нагоди Дня працівників освіти

Учитель для школи — це те ж саме, що сонце для всесвіту.

Він джерело тієї сили, яка надає руху всій машині.

Остання заіржавіє у мертвому заціпенінні, якщо він не зуміє вдихнути в неї життя і рух... (А. Дістєрвег)

 

Сучасний учитель – це не тільки предметник, а й знавець дитячих душ, вихователь. Робота, що пов'язана з навчанням, завжди вважалася дуже складною, але в той же час поважною діяльністю. Дуже точно про вчителя писав відомий поет С.Л. Соловейчик: «Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому. Він скульптор, але його роботи ніхто не бачить. Він лікар, але його пацієнти рідко дякують за лікування та далеко не завжди бажають лікуватися. Де ж йому взяти сили для щоденного натхнення? Тільки в самому собі, тільки у свідомості величі своєї справи ».

28 вересня 2016 року відбулося районне свято до Дня працівників освіти. На святі були присутні: Орловська О.Л.– керівник апарату Вінницької районної державної адміністрації, Закревська Т.П. – голова постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, духовного відродження, сім'ї, молоді, соціального захисту населення та охорони здоров'я, Юсумбелі Р.А. – голова районної організації ВФСТ «Колос» АПК України, П'ятак М.М. - голова районної організації профспілки освітян та інші.

За участь та перемогу у різноманітних олімпіадах, конкурсах та змаганнях районного, обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів кращі педагогічні працівники району були нагороджені Почесними Грамотами Департаменту освіти і науки України Вінницької обласної державної адміністрації, Дипломами та Подяками Вінницької районної державної адміністрації та Вінницької районної ради, а також Грамотами та Подяками відділу освіти Вінницької районної державної адміністрації та Вінницької районної організації профспілки працівників освіти.

         Захід супроводжувався концертною програмою.

Категорія: Інформації | Переглядів: 561 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024