ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 18:04

Головна » 2016 » Травень » 26 » Про сімейне свято “Моя щаслива родина”
15:28
Про сімейне свято “Моя щаслива родина”

В парку батьки з дітьми змагатимуться за звання кращої вінницької родини

 В суботу, 28 травня, об 11 годині  в Центральному парку культури й відпочинку до Дня захисту дітей для вінничан організують сімейне свято “Моя щаслива родина”. На учасників чекають  захоплюючої спортивно-інтелектуальної естафети та призи.

Організатори розказують, що крім того буде концертна програма для перехожих та гостей, майданчик із майстер-класами, малюнки на обличчі для дітей, креативна фотозона та багато приємних сюрпризів. Шість переможців естафети отримують цінні подарунки та звання “Краща щаслива родина” - Сьогодні в Україні більше 180 тисяч сімейних пар розлучаються.

Кожна п’ята дитина за статистикою виховується у неповній родині. Більше того, дослідження показали, що татусі в середньому проводять з дітьми 4 хвилини спільного часу в день. Тому лозунг свята звучить так: «Дружня родина – міцна Україна», - розказує ініціаторка дійства студентка ДонНУ Анна Чернікова. Серед родин, які візьмуть участь у естафеті, є ті, які впродовж 2015-2016 навчального року були охоплені  інформаційно-просвітницькою діяльністю Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ» у навчальних закладах області.

Також учасниками гри будуть і сім’ї, які внаслідок воєнних дій переїхали до нашого міста і зараз живуть тут, багатодітні родини, родини з міста Гнівань та Хмільник, та усі бажаючі.

 

Зареєструватися на естафету  можна  ТУТ>>> або за телефоном: 0938672555 (Анна)

 
Категорія: Повідомленя | Переглядів: 389 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024