ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 01.05.2024, 08:24

Головна » 2018 » Лютий » 23 » Про нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району.
16:31
Про нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району.

 22 лютого 2018 року в актовій залі адміністративної будівлі «Книжка» відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти району.

Директор Комунальної установи «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Наскальна О.А. детально ознайомила присутніх з підсумками проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад. Звернула увагу на підготовку, результати участі учнів та організацію проведення ІІ етапу олімпіад.

Також Олена Антонівна довела до відома присутніх інформацію про підсумки участі педагогічних працівників району в конкурсі «Учитель року – 2018».

Головний спеціаліст відділу освіти Войціцька Т.Б. та методист Комунальної установи «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Бадюк Т.К. детально проаналізували  концепцію розвитку «Нової української школи» у контексті реформування загальної середньої освіти.

Про порядок реєстрації осіб на ЗНО в 2018 році заступників директорів з навчально-виховної роботи ознайомила Войціцька Т.Б. – головний спеціаліст відділу освіти. Тетяна Борисівна повідомила присутнім про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році, звернула увагу на нормативну базу проведення ЗНО, на найтиповіші помилки, які виникали під час реєстрації в минулому навчальному році. Закликала заступників не зволікати з реєстрацією учасників, щоб уникнути напливу. 

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти пройшла результативно та у плідній співпраці.

 

 

Переглядів: 492 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024