ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 15:49

Головна » 2016 » Грудень » 14 » Нарада заступників директорів з виховної роботи та медичних сестер
18:12
Нарада заступників директорів з виховної роботи та медичних сестер

  14 грудня в залі засідань Вінницької районної ради о 10:00 відбулася нарада заступників директорів з виховної  роботи та медичних сестер навчальних закладів.

  На нараді було розглянуто питання: «Про роботу щодо профілактики грипу та ГРВІ в навчальних закладах»,  головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління  Держпродспоживслужби Іванчикова М.А. надала роз'яснення та рекомендації, щодо профілактики та запобігання із  захворюваності дітей на ці распіраторні захворювання.

  Пріоритетними напрямками наради були підсумки вивчення ціннісного ставлення особистості до родини, сім'ї, людей  (родинно-сімейне виховання), аналіз стану відвідування учнями навчальних закладів району за І семестр 2016-2017  навчального року, робота навчального закладу із забезпечення соціальної підтримки дітей-сиріт, дітей з  малозабезпечених сімей та інших учнів із соціально вразливих категорій, організація та проведення масових заходів  під час новорічних, різдвяних свят та зимових канікул про все це доповіла головний спеціаліст відділу освіти Курінна  Л.В.

  Про виконання Концепції загальнодержавної програми протидії з ВІЛ-інфекції та СНІДу на 2014-2018 роки, виконання плану заходів щодо посилення національно-патріотичного виховання дітей у навчальних закладах району та підсумки виконання заходів загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 р., доповіла методист КУ «ВРМЦЗО» ВР Гром Л.В., яка ознайомила із результатами виконання даних програм.

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 494 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024