ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 10:49

Головна » 2017 » Лютий » 15 » Нарада заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів
15:10
Нарада заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів

 15 лютого 2017 року  у приміщенні актової зали адмінбудинку «Книжка» відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи  навчальних закладів району.

 Головний спеціаліст відділу освіти Курінна Л.В. повідомила присутнім про результати проведення районного конкурсу на обрання голови учнівського самоврядування    Вінницького  районного об’єднання «Лідер».

 Методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Гром Л.В. виступила з інформацією про підсумки профілактичної    роботи серед учнів щодо злочинності та правопорушень. Також Гром Л.В. детально проаналізувала участь загальноосвітніх навчальних закладів у Всеукраїнських,    обласних та районних конкурсах виховного напрямку протягом І семестру 2016-2017 н.р., окремо приділила увагу тим навчальним закладам, що активно      включаються в даний вид діяльності. 

Заступники директорів з виховної роботи  були озайомлені з переліком визначних і пам’ятних дат у 2017 р. Нарада  пройшла успішно та в плідній співпраці.

 

                                                                         

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 486 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024