ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 06:55

Головна » 2016 » Грудень » 16 » Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи та семінар спільно з психологами
10:16
Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи та семінар спільно з психологами

 

15 грудня 2016 року в залі засідань Вінницької районної ради о 10:00 відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи та  семінар  спільно з практичними психологами навчальних закладів.

    У ході роботи було розглянуто наступні питання:

   Про підсумки проведення моніторингу стану впровадження оновлених навчальних програм початкової школи в загальноосвітніх навчальних  закладах  району, доповіла головний спеціаліст відділу освіти Войціцька Т.Б., ознайомила заступників з результатами проведення моніторингу,  назвала основні  переваги та недоліки впровадження оновлених навчальних програм.

   Про стан викладання математики в навчальних закладах району доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Писарівської ЗОШ І-ІІІ ст. Глущенко Т.Г.,  яка довела до  відома про результати перевірки стану викладання математики.

 Про результативність курсової підготовки педпрацівників у 2016 та організація її у 2017 році, доповіла методист Центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти Вінницького району Шевченко М.М., яка повідомила про те, що курси будуть проходити відповідно плану графіку педагогічних та керівних кадрів освіти. Наголосила на тому, що замовлення на курси подавати не пізніше 15 серпня кожного року.

З метою надання методичної допомоги завідувач ПМПК Копчинська А.С., консультант-практичний психолог ПМПК Халевич Ю.М. та методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Григораш Т.М. провели семінар щодо навчання дітей з ООП: організація психологічного та соціально-педагогічного супроводу, зупинилися на основних проблемах, які виникають під час роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

 
 
Категорія: Повідомленя | Переглядів: 565 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024