ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 00:26

Головна » 2017 » Січень » 24 » Нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району
18:16
Нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району

 24 січня 2017 року у приміщенні актової зали адмінбудинку «Книжка» відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району. 

 На нараді розглядались питання  підсумків атестаційної експертизи Якушинецької СЗШ І-ІІІ ст.-гімназії (з продовженим днем), який був визнаний атестованим.

 Виступили з підсумками і методисти комунальної установи "Вінницький районний методичний центр закладів освіти" Вінницької районної ради, а саме «Про підсумки перевірки вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень з предмету «Захист Вітчизни» - Столяренко В.О.; «Про підсумки перевірки вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень з математики у початковій школі» - Бадюк Т.К.; «Про підсумки перевірки роботи  шкільних бібліотек у загальноосвітніх навчальних закладах району» - Юрченко Л.В.

 Завідувач центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти Табанюк А.А. ознайомила присутніх Про підсумки роботи із зверненнями громадян у відділі освіти Вінницької райдержадміністрації у 2016 році. 

 Також на нараді заслуховувалась інформація про підсумки організації індивідуальної форми навчання у загальноосвітніх навчальних закладах району у 2016 році. Було відмічено, що кожного року кількість дітей індивідуальної форми навчання збільшується.

 Підвели підсумки і спеціалісти централізованої бухгалтерії відділу освіти, ознайомивши присутніх з підсумками проведення інвентаризації матеріальних цінностей, що значаться на балансі відділу освіти та виконанням бюджету відділу освіти 2016 року.

 Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району пройшла успішно та в плідній співпраці.

 

  

 
Категорія: Повідомленя | Переглядів: 584 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024