ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 07:38

Головна » 2016 » Лютий » 24 » Нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району
09:43
Нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району

 23 лютого 2016 року у приміщенні актової зали адмінбудинку «Книжка» відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району.23 лютого 2016 року у приміщенні актової зали адмінбудинку «Книжка» відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району.

 

На нараді розглядались питання  підсумків атестації Медівдського НВК: ЗОШ  І ст. – ДНЗ, який був визнаний атестованим.

Досить актуальним та важливим для опрацювання було питання організації та проведення ДПА у  2015-2016 н.р., зокрема тих предметів, які будуть проводитись у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Керівники навчальних закладів детально опрацювали наказ Міністерства освіти і науки від 08.02.2015р. №94 «Про затвердження орієнтовних вимог до проведення державної підсумкової атестації  учнів у 2015-2016 н.р.». Було відмічено окремі моменти щодо періоду проведення ДПА у школа І, ІІ та ІІІ ступенів. Зосереджувалась увага на випускниках 11 класів, які планують продовжити навчання у вищих закладах освіти.

Також на нараді заслуховувалась інформація про навчання екстернів у школах району. Було відмічено, що кожного року кількість екстернів збільшується.

Завідувач центру навчально-інформаційного забезпечення закладів освіти Табанюк А.А. ознайомила присутніх про плинність педагогічних кадрів у навчальних закладах району протягом останнього року. 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Повідомленя | Переглядів: 399 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024