ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 01:09

Головна » 2015 » Березень » 3 » Кубок знову наш!
21:53
Кубок знову наш!

Туризм - здатність збиратися, переміщатися і не боятися.

Спортивний туризм є невід’ємною складовою загальнодержавної системи фізичної культури і спорту та спрямований на зміцнення здоров’я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини.
В останнє десятиріччя в спортивному туризмі стали популярними туристські спортивні змагання. Виникли вони як активні форми підготовки туристів до майбутніх походів.
З 27 лютого по 01 березня 2015 року на базі Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів відбулись «19-ті обласні змагання з техніки пішохідного туризму у закритих приміщеннях. Чемпіонат області серед юнаків з пішохідного туризму у закритих приміщеннях». Метою проведення змагань було підвищення технічної та тактичної майстерності учасників, забезпечення безпеки майбутніх спортивних туристських походів, виявлення найсильніших команд та учасників, виконання спортивних розрядів.
На відкритті змагань присутніх привітали директор Вінницького обласного центру туризму спорту та краєзнавства Юхнович Л.М., головний спеціалість відділу освіти Вінницької РДА Томусяк С.М., директор Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ст. Ануфрієва Н.М. та директор КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради Оцвера О.С.
Всього у змаганнях прийняли участь 30 команд, серед яких   дві команди з Черкаської області. Наш район представляли 6 команд. Це збірні команди учнів Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ст., Бохоницької СЗШ І-ІІІ ст., Вінницько-Хутірського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ, Якушинецької СЗШ І-ІІІ ст.-гімназія та вихованців КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради – «Гермес», учнів Хижинецької СЗШ І-ІІІ ст. та вихованці КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради – «Хижаки» та учні Ільківської ЗОШ І-ІІ ст. – «Ільтур». Загалом було залучено 37 учнів та вихованців загальноосвітніх та позашкільного закладу Вінницького району. Забезпечити наявність такої кількості учасників ми змогли завдяки начальнику відділу освіти Вінницької РДА Осіпчук Н.В., головному спеціалісту відділу освіти Вінницької РДА Смірнову В.О. та директору КЗ «Вінницький районний Будинок дитячої та юнацької творчості» Вінницької районної ради Оцвері О.С.
Та досягти гарних результатів та вибороти призові місця вдалося не кількісною перевагою учасників, а високою майстерністю спортсменів та тренерів. 
А саме:
Особисто командна дистанція «Смуга перешкод» 1, 2, 4, 7, 23, 25, та 27 місця;
Командна дистанція «Смуга перешкод» 2, 3, 8, 17, 20, 26 та 30 місця;
«Конкурсно-спортивна програма» 1, 3, 6, 14, 21, 22 та 25 місця;
Що дало в підсумку такі результати:
І місце - команда туристичний клуб «Гермес 1», тренери команди - Добровольський М.П., Зулян Я.М., Уманець Є.О.
ІІІ місце - команда туристичний клуб «Гермес 2», тренери команди - Добровольський М.П., Голуб Г.С,. Уманець Є. О.
VII місце - команда туристичний клуб «Гермес 4», тренери команди - Добровольський М.П., Голуб Г.С,. Уманець Є. О.
XI місце - команда туристичний клуб «Гермес 3», тренери команди - Добровольський М.П., Голуб Г.С,. Уманець Є. О.
XXIV місце - команда туристичний клуб «Ільтур 1», тренер команди - Ситник О.Ю.
XXV місце - команда туристичний клуб «Хижаки», тренер команди - Вітковська О.І.
XXVII місце - команда туристичний клуб «Ільтур 2», тренер команди - Ситник О.Ю.
Вітаємо наших туристів!

Категорія: Інформації | Переглядів: 411 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024