ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 08:33

Головна » 2016 » Грудень » 9 » Атестовано претендента на зайняття посади директора Оленівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ Стасюк Наталію Олексіївну
14:51
Атестовано претендента на зайняття посади директора Оленівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ Стасюк Наталію Олексіївну

  08 грудня 2016 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти на якому атестовано претендента на зайняття посади директора Оленівського НВК:ЗОШ  І-ІІІ ст. - ДНЗ Стасюк Наталію Олексіївну, яка успішно пройшла конкурсний відбір на заміщення вакантної посади.

  Наталія Олексіївна презентувала членам атестаційної комісії свою педагогічну діяльність, коротко розповіла про себе, про свої досягнення на посаді заступника  директора з навчально-виховної роботи, поділилася напрацюваннями, нагородами. Надала коротку характеристику про навчальний заклад (кількість учнів, кабінетів, спортивну залу, територію), звернула увагу на розвиток матеріально-технічної бази закладу.  Назвала першочергові заходи, які необхідно втілити найближчим часом та основні шляхи їх реалізації. Зазначила про те, що основна мета навчального закладу  – це виховання обізнаного, конкурентоспроможного випускника.

  Стасюк Н.О. надала повні та обґрунтовані відповіді на теоретичні питання білету, виконала практичне завдання з  ІКТ.

  Атестаційна комісія відділу освіти одноголосно прийняла рішення про те, щоб рекомендувати кандидатуру Стасюк  Наталії Олексіївни для призначення на посаду керівника Оленівського НВК:ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ.

Категорія: Інформації | Переглядів: 473 | Додав: irgasu
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024