ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 10:10

Головна » 2019 » Квітень » 22 » Результати конкурсного відбору на посаду директора КЗ "Широкогребельський НВК:ЗОШ І ст.-ДНЗ"
12:31
Результати конкурсного відбору на посаду директора КЗ "Широкогребельський НВК:ЗОШ І ст.-ДНЗ"

   19 квітня 2019 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗ «Широкогребельський НВК: ЗОШ І ст.-ДНЗ».
   Конкурсна комісія знайомилась з кандидатом на посаду Ларісою Петер  та оцінювала її за результатами письмового іспиту на знання законодавства, перевірки професійних компетентностей, що відбувалась шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання та публічної, відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти.
   Після письмових відповідей та презентації розвитку закладу освіти відбулася співбесіда з Петер Л.А. Членів комісії цікавило з яких причин діяльність закладу призупинено, чи є доцільність його відкриття, яким чином буде здійснюватись підбір кадрів, коли планується відкриття дошкільного підрозділу та інше.
   За результатами роботи комісією прийнято рішення про визнання Петер Л.А. переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ  «Широкогребельський НВК: ЗОШ І ст. – ДНЗ» та рекомендовано засновнику (Вінницькій районній раді) призначити переможця на вакантну посаду директора НВК.

   Протокол № 2 засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Широкогребельський НВК:ЗОШ І ст.-ДНЗ» Завантажити(DOCX)>>>

   Відеотрансляція конкурсу>>>

Категорія: Інформації | Переглядів: 421 | Додав: CNIZZOVR
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024