ВІДДІЛ ОСВІТИ ВІННИЦЬКОЇ РДА
Меню сайту

Block title
Block content

Пошук

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 18:04

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Інструктивно-методична нарада керівників навчальних закладів Вінницького району з питань організації цивільного захисту
13:00
Інструктивно-методична нарада керівників навчальних закладів Вінницького району з питань організації цивільного захисту

17 лютого в приміщенні Стрижавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відбулась інструктивно-методична нарада керівників навчальних закладів Вінницького району з питань організації цивільного захисту в умовах встановлення режиму підвищеної готовності.
Нарада складалась з теоретичної та практичної частини. 
Із вступним словом до присутніх звернулась начальник відділу освіти  Вінницької райдержадміністрації Осіпчук Наталія Віталіївна, яка наголосила   про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації в окремих регіонах України.   
З питанням структури цивільного захисту Вінницького району та переліком надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути в місцевому регіоні, виступив начальник відділу цивільного захисту Вінницької райдержадміністрації Ілик О.С.
Інженер з охорони праці відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Усов В.А. зупинився на вимогах до нормативних документів щодо організації цивільного захисту в навчальних закладах та діях керівника навчального закладу під час встановлення режиму підвищеної готовності.
З порядком дій під час надзвичайної ситуації (при виникненні пожежі) всіх присутніх знайомив інспектор районного сектору ГУДСНС України у Вінницькій області Драч В.М.
Методичні рекомендації щодо заходів безпеки з організації та забезпечення збереження життя та здоров’я учасників навчально-виховного процесу в закладах освіти надала директор КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Маціпура Л.П.
Методист КУ «Вінницький районний методичний центр закладів освіти» Вінницької районної ради Григораш Т.М. звернула увагу керівників навчальних закладів на необхідність надання  учасникам навчально-виховного процесу психологічного супроводу та допомоги  психологами і соціальними педагогами в умовах надзвичайної ситуації.    
Про надання долікарської допомоги потерпілим внаслідок нещасних випадків розповідала лікар Стрижавської амбулаторії Глухова Н.І.
Практична частина інструктивно-методичної наради складалася з:
1.    Виходу в укриття Стрижавської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Павлюк В.В.).
2.    Заняття щодо порядку надання долікарської допомоги (лікар Стрижавської амбулаторії Глухова Н.І.).
Підсумок інформаційно-методичної наради в актовій залі Стрижавської ЗОШ І-ІІІ ст. провела начальник відділу освіти Вінницької райдержадміністрації Осіпчук Н.В.
Всі матеріали з даної наради розміщені на сайті відділу освіти в розділі «Цивільний захист».   

 

 

  

Категорія: Інформації | Переглядів: 536 | Додав: IgorMV
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ЦНІЗЗОВР; 2024